Kinder fotoshoot en kinder fotoshoot buiten

Voor je het weet zijn ze groot. Kinderen groeien zo snel en hun uiterlijk veranderd mee. Vergeet daarom niet nu ze nog klein zijn zoveel mogelijk foto’s te maken. Voor nu is dat leuk maar voor later nog veel leuker! Kinderen zijn puur en een kinder fotoshoot is dan ook één van de leukste shoots die je kunt maken. Bijna ieder gezin en bijna iedere opa en oma heeft minimaal één foto aan de wand hangen van de kinderen of kleinkinderen. Wil jij ook leuke foto’s hebben van je kinderen zoals ze nu zijn? Boek dan een kinder fotoshoot bij Mirna Fotografie.

De mogelijkheden voor een kinder fotoshoot

 De mogelijkheden bij een kinder fotoshoot zijn oneindig. Je kunt ervoor kiezen om de kinder fotoshoot in mijn fotostudio in Cothen te laten plaatsvinden. Hier heb je keus uit vele leuke achtergronden en mooie en grappig accessoires om de leukste foto’s te creëren. Uiteraard kun je ook zelf attributen meenemen die je bij de foto’s wilt gebruiken net zoals diverse setjes kleding voor de kinderen.

 

 

Kinder fotoshoot buiten

Bij de kinder fotoshoot zit je natuurlijk niet vast aan de fotostudio. Je kunt ook hele leuke shoots in de buitenlucht maken met kinderen. Kies een mooi stuk natuur uit of een leuke speeltuin als fotolocatie waar de kinderen al spelenderwijs op de foto gezet kunnen worden.

Veel ervaring met kinderen

 Als moeder van een klein mannetje weet ik dat het niet altijd makkelijk is om kinderen te fotograferen. Ze kunnen geen zin hebben, gaan huilen, uitdagen of juist overdreven lachen. Met mijn ervaring weet ik hoe ik hiermee moet omgaan. Ik zal met trucjes de kinderen laten ontspannen waardoor de kinder fotoshoot zo natuurlijk mogelijk afgenomen kan worden met een super leuk resultaat. Na afloop zoek ik de foto’s uit en bewerk ik ze vast in de basis. Vervolgens kunnen jullie ze zelf bekijken in een besloten online galerij. Daarbij is aan jullie de keus de leukste foto’s uit te zoeken en te bestellen. Deze zullen indien nodig nog verder bewerkt worden en vervolgens in hoge resolutie, zonder logo naar jullie verzonden worden.