OVER MIJ …

Welkom

Welkom bij Mirna Fotografie! Ik ben Mirna, de eigenaresse van deze gezellige onderneming. Samen met mijn vriend Marnix en mijn zoontje Silvan woon ik in Doorn. Mijn fotostudio is gevestigd in Cothen. Vele uren ben ik bezig met fotografie, want fotografie is niet alleen mijn werk maar ook mijn hobby. Van jongs af aan ben ik al gefascineerd geweest van foto’s, de fototechnieken en de prachtige mogelijkheden die je met een fotocamera kunt creëren. Ondanks dat ik al een aantal fotografie cursussen gevolgd heb, blijf ik nog steeds iedere dag nieuwe technieken en manieren ontdekken die zorgen voor prachtige plaatjes.

Van hobby, naar passievol werk

In 2015 ontstond uit deze geweldige hobby het idee om er mijn werk van te maken, Mirna Fotografie is daar het resultaat van. Fotografie is oneindig veelzijdig en foto’s betekenen voor mij veel. Ik wil alles vastleggen op de gevoelige plaat, de alledaagse momenten maar ook de meest waardevolle en bijzondere gebeurtenissen. Foto’s laten je die momenten opnieuw beleven als je ernaar kijk. Ze zorgen ervoor dat je mooie herinneringen letterlijk vasthoudt.

Mogelijkheden bij Mirna Fotografie

Zoals fotografie oneindig veel mogelijkheden heeft, heeft Mirna Fotografie dat ook. Als je kijkt in het menu onder de button portfolio, dan zie je allerlei verschillende technieken en vormen van fotografie die ik kan toepassen. Kies bijvoorbeeld voor prachtig belichting tijdens het gouden uur. Of voor bloesem fotografie met je lievelingsdier. Of wil jij een mooi bijzonder portret van jou en een familielid? Laat je dan vast leggen in een 2 in 1 portret!

Fotografie in de studio of op locatie

Om alle mogelijkheden die fotografie heeft goed te benutten, is het niet altijd mogelijk om alleen vanuit een studio te werken. Mirna Fotografie werkt daarom geregeld op prachtige locaties. Deze locaties kunnen jullie zelf uitzoeken of op aanraden van mij kiezen. Mocht je speciale wensen hebben, laat het me dan gerust weten!

WIJ …