Moederdag fotoshoot-actie

Moederdag fotoshoot actie

Actie shoots zijn verkorte fotoshoots, met een gereduceerd tarief, meestal op een bepaalde dag en met een bepaald thema. Deze fotoshoot actie staat in het teken van je raadt het al; Moederdag !

De foto’s voor deze moederdag fotoshoot actie worden gemaakt op een zwarte achtergrond. Mama mag op de foto met haar kinderen, alleen, alleen de kinderen, of met elkaar als gezin net wat jullie willen. Ook maken we tijdens deze moederdag fotoshoot van iedereen afzonderlijk een mooie foto!

Je mag zelf 5 digitale bestanden kiezen, uit een besloten online-gallerij. Meer bestellen is mogelijk. De foto’s die je uitkiest na deze moederdag fotoshoot actie, ontvang je na bewerking in kleur en zwart wit!

Deze moederdag fotoshoot duurt ongeveer 30 minuten. Het gereduceerde tarief voor deze shoot is € 60,00.

De moederdag fotoshoot actie prijs is geldig voor max. 4 personen, voor meer persons geldt het volgende tarief: elke extra persoon € 10, -.

Wil jij je opgeven of meer info over deze moederdag fotoshoot actie?? Stuur mij dan even een bericht via het contactformulier 🙂

De moederdag fotoshoots vinden plaats in mijn studio in Cothen, (regio Utrecht, vlakbij Wijk bij Duurstede en Amersfoort)