IN THE BOX

In the box fotoshoot 

Een zeer spontane en originele fotoshoot, zo kan de in the box fotoshoot wel genoemd worden. Bij Mirna Fotografie worden diverse foto’s van jullie gemaakt in een box van 1.20 x 1.20 meter. De in the box fotoshoot is leuk voor zowel kinderen als volwassenen. Na afloop zoek ik de leukste foto’s uit die leuk bij elkaar passen en maak er een collage van. 

Je kan van te voren aangeven van hoeveel vakjes je de collage graag wil hebben. Je hebt de keuze uit een collage met 6 vakjes, een collage met 9 vakjes of een collage met 13 vakjes.

Heb je zelf bepaalde ideeeen of een thema wat je leuk lijkt voor in de box, neem contact met mij op dan kunnen we kijken wat er mogelijk is.

Er worden meestal veel meer foto’s gemaakt dan er vakjes zijn…Als er nog veel leuke bij zitten die ik niet meer kan plaatsen in de vakjes maak ik daar een speciale galerij voor aan zodat je die ook allemaal rustig nog kan bekijken en mocht je dit willen evt nog een extra collage kan laten maken of foto’s los kan bestellen (digitaal). Hier heb ik aparte prijzen / pakketprijzen voor. Kijk hiervoor bij Tarieven.

Lees meer