In the box Fotoshoot

In the Box Fotoshoot

 

Nieuw bij mij in de studio is de In the Box Fotoshoot.

In de studio staat een grote witte box van 1.20 bij 1.20, dus groot genoeg voor het hele gezin! In deze box mag je allerlei verschillende poses aannemen, met elkaar en of alleen. Lekker gek, of niet, je kan van alles uitproberen, want bijna alles kan in the box. Dat is wat het ook zo leuk maakt.
De In the Box Fotoshoot is  ook leuk voor bepaalde thema’s, zoals een verjaardag, valentijn, pasen, of dierendag. Heb jij een leuk idee, neem dan contact met mij op via het contact formulier om te kijken wat er mogelijk is. 

Na de fotoshoot zoek ik alle foto’s uit en maak van de leukste bij elkaar passende foto’s een collage met het aantal vakken naar keuze. 

Je kan een keus maken uit een collage van:
6 vakken: 60 euro // extra optie aanbiedingspakket: de collage + 6 losse foto’s = 100 euro 
9 vakken: 75 euro // extra optie aanbiedingspakket: de collage + 9 losse foto’s = 125 euro 
13 vakken:  100 euro // extra optie aanbiedingspakket: de collage + 13 losse foto’s = 165 euro 

Meestal zijn er nog veel meer leuke foto’s die niet allemaal in de vakken gezet kunnen worden, deze worden allemaal in een besloten galerij geplaatst, zodat jij die rustig kan bekijken en eventueel mocht je dit willen nog losse foto’s kan bestellen of nog een collage kan laten maken. Een losse foto is 7,50 per losse foto of kies zoals hierboven beschreven staat voor een aanbiedingspakket bij de door jou gekozen collage. 

De collage en de losse foto’s ontvang je altijd digitaal in hoge resolutie.

Wil jij graag een In the Box fotoshoot inplannen?? Stuur mij dan een bericht via het contactformulier 🙂

De In the Box Fotoshoots vinden plaats in mijn studio in Cothen, (regio Utrecht, vlakbij Wijk bij Duurstede en Amersfoort)

Kijk voor voorbeelden hier: https://mirnafotografie.nl/intheboxfotoshoot/