Familie en gezinsfotografie

Familie en gezinsfotografie

Een gezin of familie heeft vaak een hele speciale band met elkaar. Voor veel mensen is het gezin en de familie het belangrijkste wat er is en dat is zeker een fotoshoot waard. Tijdens de familie en gezinsfotografie in mijn studio of op een andere gewenste locatie, leg ik alle liefde die jullie als gezin of familie uitstralen vast op de zogeheten gevoelige plaat. Daaruit ontstaan gegarandeerd kiekjes om trots op te zijn, mooie herinneringen en een prachtig silhouet van verschillende gezichten die toch één lijken. De familie en gezinsfotografie kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Mijn studio is in Cothen en mijn camera en ik zijn werkzaam en te boeken voor een familie en gezinsfotoshoot in de volgende plaatsen:

· Utrecht
· Amersfoort
· Wijk bij Duurstede
· Utrechtse heuvelrug

Wat kunnen jullie verwachten van een familie en gezinsfotoshoot bij Mirna fotografie?

Als jullie ervoor kiezen om een familie en gezinsfotoshoot in mijn fotostudio te laten afnemen, dan zorg ik in ieder geval voor een leuke en ontspannen sfeer zodat iedereen op zijn of haar gemak is. Op deze manier ontstaan er pure en spontane foto’s. Daarbij heb ik vele leuke achtergronden en grappige en mooie attributen om de foto’s verder aan te kleden als jullie dit wensen. Voorafgaand aan de fotoshoot zal ik uiteraard contact met jullie opnemen om de wensen te bespreken. Welke stijl jullie willen hanteren bijvoorbeeld en hoe lang de fotoshoot mag duren. Natuurlijk kunnen we ook buiten de fotostudio op een door jullie zelf uitgezochte locatie een familie en gezinsfotoshoot doen. Tijdens de shoots is het eventueel ook mogelijk om te wisselen van kleding.

Verschillende samenstellingen en sessies

Hebben jullie gekozen voor een gezinsfotosessie, dan maak ik foto’s van jullie gezamenlijk, van de kinderen apart en van de ouders apart. Bij de familie fotosessie maak ik foto’s van jullie allemaal, de gezinnen apart en de kinderen en kleinkinderen apart. Opa en oma komen natuurlijk ook samen op één foto maar ook met alle kleinkinderen eromheen. Uiteraard kunnen jullie zelf de samenstellingen die jullie wensen ook doorgeven.

Wat ontvang je na een familie en gezinsfotoshoot?

Nadat de foto’s genomen zijn, zal ik deze allemaal uitzoeken en in basis bewerken. Daarna plaats ik ze voor jullie in een besloten online galerij. Vanuit daar kunnen jullie beslissen welke foto’s jullie graag willen bestellen. Deze worden indien nodig nog verder bewerkt. Binnen twee weken na jullie keus ontvangen jullie de foto’s in hoge resolutie, zonder logo per We Transer.

Voor de mooiste en leukste familiefotografie bent u bij mij op het juiste adres.

Ik doe zowel binnen als buiten gezinsfotografie, voor buitenshoots ben ik werkzaam in de regio en volgende plaatsen Utrecht, Amersfoort, Wijk bij Duurstede en de Utrechtse Heuvelerug.

Heeft u vragen of wilt u bij mij een shoot inplannen dan kunt u mij bellen of mailen voor een afspraak:

E-mailadres: mail@mirnafotografie.nl

Telefoonnummer: 06-23 66 75 16